LÄR DIG OM DET MEST OMFATTANDE STÖDET FÖR UTBYTESSTUDENTER

Global Youth Resilience Initiative

Tonåringar som fullföljer ett high school-program utomlands rapporterar otrolig personlig utveckling inom områden som självförtroende, självkänsla, självständighet och målmedvetenhet. Men med globala hälsoorganisationer som rapporterar om ökade utmaningar för tonåringars psykiska hälsa, hur kan de få bästa stöd för att må bra medan de studerar utomlands?

Med Global Youth Resilience Initiative, har Educatius antagit en omfattande strategi för att stödja våra studenter – från interaktiva övningar som stärker tonåringars välbefinnandet, till utbildning för värdfamiljer, föräldrar och personal, till global forskning om faktorer som främjar tonåringar psykiska hälsa.

Delta i vårt webbinarium som riktar sig till utbytesstudenters föräldrar och lär dig mer om Global Youth Resilience Initiative!

Anmäl dig här!

Återstående tid

14 March, 2024 14:00

Lägg till i kalender

UPPLEVELSER FÖR LIVET

Ett utbytesår är en upplevelse du bara får en gång i livet. Du lär dig massor av nya saker och förbättrar ditt självförtroende – vilket ger dig ett försprång inför framtiden. När du åker på ett utbytesår med high school-experterna på Explorius får du under några månader eller ett helt läsår erfarenheter som du har nytta av resten av livet.