Vill du ge dig ut  på en oförglömlig resa som utbytesstudent i Australien som kommer att ge dig minnen för livet? Detta webinar riktar sig till dig som vill ta chansen att uppleva ett annorlunda och spännande utbytesår i Australien och skaffa dig unika erfarenheter och upplevelser från gymnasielivet ”down under”. 

Vi har bjudit in våra gymnasieexperter James Crimp och Emma Egan från Australien som kommer att guida dig genom allt du behöver veta om vårt utbytesprogram i Australien. Ta del av deras tips om hur du bäst upplever Australiens livliga kultur, spännande mat och olika  skolaktiviteter! De kommer dessutom dela med sig av hur du bäst anpassar dig till livet i en Australiensisk värdfamilj. 

Och som om inte detta vore nog så kommer du också få möjlighet att ställa frågor till en ambassadör – en  före detta utbytesstudent som varit i Australien.  Webinar är gratis, icke-bindande och kommer att genomföras på engelska då vi har våra Australiensiska kollegor med! 

Om du är redo att lyssna och ställa frågor till våra experter så kommer de att ge dig en djupare inblick i vad livet som utbyteselev i Australien innebär  

Markera tiden för webinaret – onsdagen den 24 maj klockan 12.00 i din kalender – och starta din resa mot ett oförglömligt utbytesår i Australien.  

Har du inte möjlighet att delta live så skicka ett mail till info@educatius.se (skriv Australien-webinar i ämnesraden) så  skickar vi inspelningen från webinaret till dig i efterhand. 

Registrera dig här!