Beställ din kostnadsfria high school-guide

Börja planera för ett utbytesår som ger dig minnen för livet

Fyll i formuläret nedan så skickar high school-guiden i PDF-format till din inkorg.

Du som har börjat fundera över att åka på ett utbytesår på high school har säkert massor av föreställningar om hur året skulle kunna se ut. Och det finns så mycket att se fram emot: en omtänksam värdfamilj, massor av nya vänner, roliga och lärorika aktiviteter utanför schemat och allt du kommer att lära dig genom att leva i en ny kultur och höra ett nytt språk.

Men för komma i väg under nästa läsår måste du börja planera redan i dag. Få inspiration inför ditt livsförändrande år utomlands genom att läsa vår high school-guide.

Amerikansk fotboll på high school

High school-utbyten – vi på Educatius har expertkunskap

Educatius finns i Stockholm och Göteborg och har sedan 2002 hjälpt svenska ungdomar att uppfylla sina drömmar om ett utbytesår.

Vi planterar 1 x träd för varje bokad studierådgivning

Educatius har sedan 2009 stöttat flera utbildnings- och miljöprojekt genom vår stiftelse Aiducatius. Som en del av vårt trädplanterings-projekt i Tanzania 2023, kommer vi att plantera ett träd för varje bokad studierådgivning med våra high school-experter. Ditt engagemang räknas och gör skillnad.
Så ta nu nästa steg mot ett spännande utbytesår genom att boka en gratis studierådgivning redan idag!

Boka studierådgivning

Gör dig redo för nästa steg. Learn for Life!

Learn for Life – åk på ett utbytesår som formar din framtid. Ta nästa steg mot ett äventyr utomlands. Beställ vår high school-guide redan idag.

*” anger obligatoriska fält

Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden

Boka gratis konsultation