9:00 25th april 2017

Mitt utbytesår i Kanada – bucketlist

Något som jag och min värdsyster satte oss och gjorde i början av vårt utbytesår var att göra en bucketlist på grejer som vi ville göra innan utbytesåret i Kanada är slut. Vissa saker vi skrev upp var lättare att göra än andra. Jag hade tänkt att dela med mig av några grejer från min bucketlist.

* Bungy jump

Detta var något jag bara en dag fick för mig att jag ville ha gjort. Dock tyckte mina föräldrar inte om idéen lika mycket som mig så vi kom överens om att jag ska få göra det när jag fyllt 18 vilket är precis innan jag åker hem. Så taggad!

* Gå på en hike

Eeftersom vi bor i en jättefin miljö så var det såklart på listan. Vi har gjort några hikes men jag vill gå på flera mer utmanande.

* Pröva typisk mat härifrån

Det gjorde vi nog under första månaden

* Vara på Black Friday

Oh yes we did some shopping damage!

* Åka till Tofino och surfa

Detta gjorde jag på springbreak och det var så himla härligt! Hade så kul och smart surfa var helt otroligt, speciellt när man har täckt hela kroppen i en våtdräkt för det är så kallt i vattnet.

* Åka till Vancouver

Detta har vi gjort flera gånger! Älskar den staden!

* Have a movie marathon

Inte genomför än men kommer snart.

* Have a bonfire and do smores

Detta kommer ske inom de kommande veckorna nu när vädret börjar bli bättre.

* Åka till ett hotell där man bor i träkojor

Här i närheten har vi hittat ett sjukt ballt hotell där man bor i som små träkojor. Så häftigt, vi ska åka dit under våren.

* Åka med Seaplane till Vancouver

Detta gjorde vi och det var så roligt och häftigt. Det är ett sånt här flygplan som går på vattnet här.

Det finns flera saker som vi har gjort och vi lägger även till grejer ibland. Jag skulle tipsa om att göra en bucketlist så att man har grejer att göra och se fram emot hela tiden. Ett tips är även att börja listan på en gång så man inte står där den sista veckan med en rad grejer man vill göra och tid som inte räcker till.

Isabella bloggar från Kanada läsåret 2016/17. Är du också intresserad av ett utbytesår i Kanada? Ansök idag!

Isabella

Upplevelser för livet

Att åka på ett utbytesår är en upplevelse som du bara får en gång i livet och som formar din framtid. Läs igenom den här korta guiden för att planera ditt studieår utomlands. Boka sedan en gratis studierådgivning med oss för att förverkliga ditt utbytesår.