High Schools i Australien

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära skolor. Få mer information om de olika skolorna och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor! 

banner-img

Fraser Coast Angelican College, Queensland

Plugga på Fraser Coast Angelican College och ha nära till vita sandstränder och stora barriärrevet. Skolan är mycket populär bland internationella såväl som australiska studenter, inte bara för dess drömlika placering på Australiens “Gold Coast” utan också för skolans akademiska goda rykte.

Här kan du välja populära kurser såsom Outdoor Education, Visual and Performing Arts, och mängder av roliga sportkurser.

banner-img

Meridan State College, Queensland

Meridan State College är belägen på Australiens östkust på soliga Queensland. Genom att studera här garanteras du inte endast en suverän utbildning, utan också många sol- och strandtimmar.

Skolan är ett bra val för dig som vill kombinera en god utbildning med ett aktivt fritidsliv med många möjligheter till surfing och dykning.

banner-img

Cairns State High School, Cairns

Cairns State High School ligger i centrala Cairns med närhet till det stora barriärrevet och World Heritage Rainforest. Skolan har ca 1600 studenter och erbjuder flera akademiska och yrkesförberedande program. Skolan har speciellt gott rykte för sitt musik-, konst och sportprogram. 

Våra tidigare utbytesstudenter som gått på Cairns State High School berättar att det är den största och bästa skolan i området och är speciellt nöja med utflykterna som skolan arrangerar under läsåret.

banner-img

Helensvale State High School

Helensvale State High School är en regional skola och en av dom största i staden med totalt 2600 studenter.

Trots dess storlek så accepterar skolan endast 25 internationella studenter per läsår vilket innebär att skolan har möjlighet att förse varje student med ett skräddarsytt program. Helensvale State High School har ett av Queenslands bästa urval av skolämnen och erbjuder dessutom flera roliga resor under utbytesåret. 

Säkra din skolplats i Australien

Träffa oss på en gratis och icke-bindande intervju där vi pratar mer om våra olika skolor i Australien. Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta utbytesåret för dig och säkerställer att ditt stora utbytesäventyr blir precis som du vill ha det.   

Börja planera

Skicka oss dina uppgifter så kommer en av våra high school-experter kontakta dig för en personlig och kostnadsfri rådgivning. Låt det bli verklighet!

*” anger obligatoriska fält

Studentens födelsedatum
Hidden
Är du intresserad av att ta ett amerikanskt high school diploma*
Är du student eller vårdnadshavare?*
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Boka studierådgivning